DutchEnglishPortuguese

Gate Europe

Headhunting

Headhunting

BIJ GATE EUROPE BENT U AAN HET JUISTE ADRES VOOR HET VINDEN VAN EEN KANDIDAAT VOOR IEDERE FUNCTIE OP HET GEBIED VAN ENGINEERING, PRODUCTIE, ONDERHOUD, EN COMMERCIE.

Bij GATE Europe bent u aan het juiste adres voor het vinden van de perfecte kandidaat.

Niet alle functies lenen zich voor een tijdelijke invulling of een flexibel contract. Essentiele functies binnen uw organisatie wilt u laten bekleden door de beste professionals met een uitstekend CV, een perfecte achtergrond en ervaring. U heeft vast al eens ervaren dat het vinden van de perfecte kandidaat voor sleutelfuncties, een behoorlijke opgave kan zijn. Bij GATE Europe bent u aan het juiste adres voor het vinden van deze kandidaat. Onze jarenlange, internationale ervaring en grote netwerk zorgen ervoor dat wij wereldwijd toegang hebben tot de beste professionals.

GATE Europe ondersteunt niet alleen bij de werving, maar vervult desgewenst ook een rol tijdens de sollicitatiegesprekken en het opstellen van (of onderhandelen over) een mogelijk contract. Kortom, u kunt op al onze expertises een beroep doen en dit alles tegen een vooraf overeengekomen prijs die pas na afronding van het traject in rekening gebracht wordt.

Contact

Wilt u meer weten?

Stuur ons uw vacature of functieomschrijving en wij sturen u relevante CV’s van uitmuntende kandidaten.

Gate Europe

WIJ HOREN GRAAG VAN U!

Vul a.u.b. onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.